Vakantiehuisjes in Brilon

Een selectie van huisjes in Brilon, Sauerland

Hieronder vind je een selectie vakantiehuisjes, villa's, bungalows en chalets in en om het mooie stadje Brilon in het Sauerland. Het aanbod wisselt elke dag en wordt verzorgd door Locus Solus, waar je de mooiste vakantiewoningen van Europa vindt.

Staat jouw huisje hier niet bij, kijk dan op de website van Locus Solus voor nog veel meer vakantiehuisjes in Sauerland!

Brilon, Duitsland: Sauerland

Voor 18 personen

vakantiehuisje: SauerlandDit gezellig ingerichte groepshuis is te midden van het prachtige landschap van het Hoogsauerland gelegen. In het souterrain bevindt zich een oergezellige eetkamer met open haard. Het vakantiehuis wordt omgeven door een grote tuin van ca. 2000 m2 met speeltoestellen voor de kinderen en een mogelijkheid om te barbecuen. Het perceel is zeer idyllisch gelegen en biedt met de vele bomen en bankjes vele mogelijkheden om in de natuur te ontspannen. Het vakantiehuis ligt ca. 500 m van een recreatiemeer en in de directe omgeving van de Rothaarsteig, een van de bekendste wandelroutes van het Sauerland. In de directe omgeving bevinden zich diverse vrijetijdsmogelijkheden zoals bijv. paragliding in Willingen, surfen op de Diemelsee, zomerrodelen in Willingen en Bruchhausen, het attractiepark Fort Fun, het "Lagunenzwembad" en de overdekte ijshal in Willingen, golf, mountainbiken, skiƫn, langlaufen, enz. De huiseigenaar biedt verder op afspraak begeleide motortochten aan.

- Klik hier voor meer informatie over deze woning

Tips Vakantiehuisjes in Brilon, Sauerland