Huisjes in Schmallenberg

Een selectie van vakantiehuisjes in Schmallenberg, Sauerland

Hieronder vind je een selectie vakantiehuisjes, villa's, bungalows en chalets in en rond het plaatsje Schmallenberg in het mooie Sauerland. Het aanbod wisselt elke dag en wordt verzorgd door Locus Solus, waar je de mooiste vakantiewoningen van Europa vindt.

Staat jouw huisje hier niet bij, kijk dan op de website van Locus Solus voor nog veel meer vakantiehuisjes in Sauerland!

Schmallenberg, Duitsland: Bette

Voor 10 personen

vakantiehuisje: BetteVan harte welkom in het prachtige Hochsauerland. Breng uw welverdiende vakantie door in dit smaakvol gerenoveerde, historische landhuis in een unieke sfeer. Het huis bevindt zich in een oud boerendorp in een weiderijke vallei, omgeven door beboste bergen en dalen zonder doorgaand verkeer. Een gezellige open haard nodigt uit tot verpozing, terwijl u op zonnige dagen kunt genieten van een eigen terras. De vakantiewoning is volledig ingericht en biedt voldoende ruimte.

Of het nu voor een recreatie-, wellness- of actieve vakantie is, in het Sauerland zijn er mogelijkheden volop om uw wensen te vervullen en om een ontspannende en afwisselende vakantie te beleven. Enkele attracties in de omgeving zijn: het FunBad met sauna in Bad Fredeburg (op 4 km afstand), "Der Weg der Sinne", een wandelpad van 154 km door het Sauerland (5 km), de wintersportarena Winterberg (27 km), het winkelcentrum Schmallenberg (13 km), de wellnessoase in Obernkirchen (12 km), het Bikercentrum Winterberg (15 km), een 18-holes golfbaan (1 km) en het recreatiepark FortFun (10 km).

Ongeacht het seizoen zullen deze prachtige vakantiewoning en de mogelijkheden in de omgeving u weten te overtuigen.

- Klik hier voor meer informatie over deze woning

Schmallenberg, Duitsland: Schmallenberg

Voor 4 personen

vakantiehuisje: SchmallenbergMooie twee onder een kap woning voor 4 personen in Schmallenberg. U bereikt de accommodatie via een steile trap. In het huis is ook een steil, smal trappenhuis. Twee open haarden in het huis beschikbaar. Klein terras voor exclusief gebruik.

- Klik hier voor meer informatie over deze woning

Tips Vakantiehuisjes in Schmallenberg, Sauerland